O nama

Crtice
Dobro došli!

Restoran ГРУПА

Naša vizija je da kreiramo savremen hedonistički ambijent i oživimo duh tradicije gastronomske ponude, kvaliteta usluge i protokolarnosti, baš kao što beše na dvoru Jevrema Obrenovića, kada se Evropa prvi put „doselila“ u Šabac u punoj raskoši balske kulture, građanskog okupljanja i manira.

Filet lososa u laganom sosu od limete na pireu od graška
Enterijer restorana ГРУПА

Restoran ГРУПА otisnuće se u okean ugostiteljstva jedrima svetskog putnika, sladokusaca i putopisaca, objedinjujući ukuse od Mediterana do Dalekog istoka. Ipak usidreni u domaćoj luci našeg grada, gostima ćemo prezentovati i specijalitete domaće kuhinje u novom ruhu i vizuelnom doživljaju.

Enterijer restorana ГРУПА

Korporativno nasleđe ГРУПА temelji na vrednosnim principima porodične kompanije Sani Group, koja je regionalni lider u međunarodnom transportu i osnivač najvećeg lanca optika u Srbiji u sastavu poslovnog sistema Sani Optik.

Naočare za sunce kompanije Sani Optik

Sa preko 100 kamiona na svetskim putevima i centrima za vid i sluh u gotovo svim gradovima Srbije i Republike Srpske sa tradicijom dugom 70 godina, u Šabac svaki dan donosimo iskustva i znanja, slike sveta i regiona, obojene mirisima i ukusima pređenih kilometara.

Kamioni za transport kompanije Sani Group

ГРУПА vas poziva da budete deo sveta, koji ćemo zajedno graditi za vlastita uživanja. Kada je duša ispunjena mirisom zavičaja, oči site lepote kosmopolitskog ambijenta, onda u srce staju sva zadovoljstva, spokoj i radost trenutka.

ГРУПА – mesto našeg okupljanja!